Bedrijfsdiensten

Meubelstofferen maken zetels en stoelen weer als nieuw

Is de bekleding van je zitmeubels  versleten maar is de stoel, zetel of zitbank nog in goede staat? Overweeg dan zeker het meubel te herstofferen. Dat maakt ze zo goed als nieuw waardoor je er weer jarenlang zorgeloos kunt van genieten. Herstofferen verlengt de levensduur van zitmeubels van meubels waardoor je heel wat kunt besparen. Maar hoe pak je dat nu best aan, meubelstofferen?

Versleten meubels niet altijd vervangen   

De meesten onder ons denken onmiddellijk aan het vervangen van hun zitmeubels als de bekleding de eerste tekenen van slijtage vertonen. Dat is gelukkig niet altijd nodig. Zijn je zitmeubels nog in goede staat? Laat ze dan herstofferen. Dat kun je zelf proberen, maar je kunt ook beroep doen op een professionele meubelstoffeerder. Zo ben je zeker dat alles volgens zoals het hoort. Maar wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen van meubels stofferen?

Je zitmeubels krijgen nieuw uitzicht

Herstofferen maakt je zitmeubels weer als nieuw. Is de bekleding nog niet versleten maar verouderd? Ook dan is stofferen een uitstekend alternatief. Zo beschik je namelijk weer over een nieuw en eigentijds meubel dat ook aan je voorkeur voldoet.

Uitgebreide keuze aan stoffen

Voor het herstofferen van meubels heb je een grote keuze aan stoffen en materialen. Vergeleken met de aankoop van nieuwe zitmeubels is je keuze voor het herstofferen zelfs veel uitgebreider.

Zitmeubels herstofferen is goedkoper

Je zitmeubels herstofferen is veel goedkoper dan de aankoop van nieuwe meubels, zelfs tot zeventig procent goedkoper.

Duurzaam en milieuvriendelijk 

Meubels herstofferen is niet alleen een goede zaak voor je bankrekening, maar ook voor ons leefmilieu. Herstofferen is duurzaam maar geeft een tweede en vaak zelfs een derde leven aan je meubels.

Geschikt voor binnen als buiten

Herstofferen is zowel voor zitmeubels voor binnen als voor buiten. De aangepaste stoffen waterbestendig en weerstaan zelfs aan de schadelijke uv- stralen van de zon.

Zelf stofferen of laten doen?

Meubels stofferen kun je zelf, maar voor het beste resultaat schakel je een professioneel bedrijf in zoals Meubelstofferen Breda.

Auteur

admin@fitacc.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysio in Nootdorp

februari 23, 2021

Meditatie in Den Haag

maart 5, 2021