Bedrijfsdiensten

Meditatie in Den Haag

Op zoek naar sessies gericht op meditatie in Den Haag? Vaak heb je de keuze tussen een meditatie- of visualisatiebegeleiding. Je gaat dus niet alleen de sessie in maar wordt daarbij begeleid. Daarbij het je in de meeste gevallen ook de keuze om een individuele sessie te volgen of een groepssessie. Meditaties zijn meer gericht op het reinigen van de chakra’s. Daarnaast kan mediteren je ondersteunen om beter te aarden of om controle te krijgen over emoties. Visualiseren is weer een andere tak binnen de spirituele wereld waarbij je beelden voor je ziet. Het doel is om je te helpen bij het focussen op een uitstraling of om je in een andere gemoedstoestand te brengen. Vaak duren de sessies tussen de 1 en 1,5 uur.

Inhoud van meditatiesessies

De sessies verlopen altijd volgen een bepaald stramien. Zo wordt er vaak eerst een korte introductie gegeven over wat meditatie inhoudt. Er komen verschillende basisprincipes aan bod en je wordt wegwijs gemaakt in de verschillende meditatietechnieken. Ook is er ruimte om vragen te stellen en maak je kennis met de andere deelnemers. Vervolgens word je geïntroduceerd in het thema van de sessie. Daarbij krijg je de opdracht om een intentie in gedachten te nemen en hier de hele sessie op te focussen. Vervolgens begint de meditatie- of visualisatiebegeleiding.

Afsluiting van de sessies

Nadat de mediatie- of visualisatiebegeleiding is afgelopen is de sessie zelf nog niet klaar. Zo is er nog even ruimte om na te praten en ervaringen uit te wisselen. Vaak verschilt de ervaring van mensen erg van elkaar en het kan tot nieuwe inzichten leiden om dit uit te wisselen. Tijdens het napraten is het ook mogelijk om vragen te stellen en feedback te geven. Vervolgens wordt de sessie afgesloten en wordt er kort stilgestaan bij het effect van de les. Ook wordt er vaak een introductie gegeven op wat er in de volgende sessie aan bod komt.

Auteur

admin@fitacc.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysio in Nootdorp

februari 23, 2021