Bedrijfsdiensten

Fysio in Nootdorp

Als je op zoek bent naar een fysio in Nootdorp dan kun je een afspraak maken bij Fysiotherapie van der Spek. Je kunt naar de praktijk voor reguliere fysiotherapie en sportfysiotherapie. Je kunt met verschillende klachten naar de fysiotherapeut. Klachten die uit zichzelf zijn ontstaan, klachten door een blessure of klachten ontstaan door een aandoening. Een fysiotherapeut kan je hier zeker mee helpen. Het is mogelijk om met een verwijsbrief van het ziekenhuis of de huisarts naar de praktijk te komen en om zelf contact op te nemen. 

De behandeling

Bij elke eerste afspraak wordt eerst een intake gedaan. De aard van de klachten, problemen met activiteiten en eventuele participatieproblemen die je hebt, worden besproken. Op deze manier wordt zowel de klacht in beeld gebracht als de invloed van de klachten op je dagelijkse leven. Op deze wijze kan een effectief behandelplan worden opgesteld. In dit behandelplan kan een schatting worden gemaakt over het verloop en de duur kan de klacht. Wanneer bepaalde activiteiten op je werk of met sport niet mogelijk zijn, zul je gericht revalideren om dit weer mogelijk te maken. 

Soorten behandelingen

In de praktijk vinden de behandelingen plaats. Afhankelijk van je klachten zullen de behandelingen in de behandelkamer plaatsvinden of in de oefenzaal. Een combinatie van therapeutische behandelingen in de behandelkamer en oefentherapie komt ook vaak voor. Het soort therapie dat je nodig zal hebben legt de fysiotherapeut aan je uit. Doordat elke klacht anders is en verschillende oorzaken hebben, kunnen verschillende soorten fysiotherapeutische behandelingen ingezet. 

Sportfysiotherapie 

Binnen de praktijk zijn verschillende benodigdheden om ervoor te zorgen dat een goede sportrevalidatie mogelijk is. In de oefenzaal zijn veel materialen aanwezig om specifieke en sportgericht te revalideren. Zo wordt ervoor gezorgd dat je snel weer naar je sport terug kan keren. Daarnaast zijn verschillende fitnessapparaten aanwezig om je kracht op te kunnen bouwen. Zeker in een revalidatieproces is dit belangrijk. Op deze manier kun je kracht, maar ook uithoudingsvermogen, coördinatie en sportgerichte oefeningen beoefenen in een veilige omgeving onder leiding van een fysiotherapeut.

Auteur

admin@fitacc.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meditatie in Den Haag

februari 15, 2021